Jump to content

Photo

Upcoming changes


35 replies to this topic

#16 Miloch

Miloch

    Barbarian

  • Modders
  • 4803 posts
  • Gender:Male
  • Location:At Large

Posted 31 January 2012 - 02:07 PM

I can't attach any files at all (using Opera in Linux). I get a "Error No file was selected for upload" message when I've clearly selected a file for upload and it even shows the path to the file. Same exact issue as at SHS after the forum upgrade - clearly an IP.Board bug. A very major bug since the whole reason I'm trying to attach a code file is because the forum hoses CODE tags (by stripping out or inserting extraneous indents). If someone could investigate and resolve, I would appreciate it.

Infinity Engine Contributions
Aurora * BG1 NPC * BG1 Fixpack * Haiass * Infinity Animations * Level 1 NPCs * P5Tweaks
PnP Free Action * Thrown Hammers * Unique Containers * BG:EE * BGII:EE * IWD:EE
================================================================
Player & Modder Resources
BAM Batcher * Creature Lister * Creature Checker * Creature Fixer * Tutu/BGT Area Map & List * Tutu Mod List
================================================================
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it." -Terry Pratchett


#17 Kaeloree

Kaeloree

    beluga

  • Modders
  • 833 posts
  • Gender:Male

Posted 31 January 2012 - 02:28 PM

You say any files -- what filetypes have you tried?

#18 Miloch

Miloch

    Barbarian

  • Modders
  • 4803 posts
  • Gender:Male
  • Location:At Large

Posted 31 January 2012 - 11:56 PM

Just text files (.txt, .d and .tp2). It doesn't say the filetype is invalid or anything, just "No file was selected for upload."

I just tried a .pdf and .jpg - same thing there too.

Oh, and I can't attach things through the control panel attachments section either - there's not even an option for it. I've got about 5k used of 1mb of space it says.

Edited by Miloch, 31 January 2012 - 11:58 PM.

Infinity Engine Contributions
Aurora * BG1 NPC * BG1 Fixpack * Haiass * Infinity Animations * Level 1 NPCs * P5Tweaks
PnP Free Action * Thrown Hammers * Unique Containers * BG:EE * BGII:EE * IWD:EE
================================================================
Player & Modder Resources
BAM Batcher * Creature Lister * Creature Checker * Creature Fixer * Tutu/BGT Area Map & List * Tutu Mod List
================================================================
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it." -Terry Pratchett


#19 Wisp

Wisp
  • Modders
  • 1117 posts
  • Gender:Male

Posted 01 February 2012 - 01:32 AM

Not terrilby surprising but this occurs with Firefox on Linux as well, with both the basic and advanced uploaders.

#20 Miloch

Miloch

    Barbarian

  • Modders
  • 4803 posts
  • Gender:Male
  • Location:At Large

Posted 02 February 2012 - 12:40 PM

Obviously a Linux issue with IP.Board - they probably didn't account for Linux filepaths, which are different from Windows.

I don't see anything on it at their bug tracker, but there's a lot of posts and maybe their own search function doesn't work well (wouldn't really be surprising). Also odd it wouldn't be fixed if it happened with 3.2.3 and they've got a 3.3 now. (Hey let's upgrade *again*! Maybe that'll fix it! :D)

Edit: forgot why I came here. Someone really needs to make it so users can edit their own posts under their user IDs, not block them just because their IP addresses change. I confirmed this is the case in the L1NPCs forum (where I can see IP addresses) - one user was able to edit his posts up until the moment he started posting under a new IP. Let's get with the 21st century folks - dynamic IPs change all the time.

Edit2: oh and the chatroom doesn't work in Linux/Opera either, though I wasn't aware it worked at all until I just saw folks using it (I can see the chatters but the chat box never loads).

Edited by Miloch, 02 February 2012 - 12:45 PM.

Infinity Engine Contributions
Aurora * BG1 NPC * BG1 Fixpack * Haiass * Infinity Animations * Level 1 NPCs * P5Tweaks
PnP Free Action * Thrown Hammers * Unique Containers * BG:EE * BGII:EE * IWD:EE
================================================================
Player & Modder Resources
BAM Batcher * Creature Lister * Creature Checker * Creature Fixer * Tutu/BGT Area Map & List * Tutu Mod List
================================================================
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it." -Terry Pratchett


#21 Graoumf

Graoumf
  • Members
  • 256 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

Posted 04 February 2012 - 04:14 AM

I don't know if it's the right place... well I've got some problems on G3 forums:
- I can't edit my own posts in forums when they were posted several hours ago.
- I must login each day (and sometimes even several time per day) - my navigator is Firefox v10 and I have already delete my cookies.

Edited by Graoumf, 04 February 2012 - 04:15 AM.


#22 Miloch

Miloch

    Barbarian

  • Modders
  • 4803 posts
  • Gender:Male
  • Location:At Large

Posted 04 February 2012 - 04:31 PM

Not terrilby surprising but this occurs with Firefox on Linux as well, with both the basic and advanced uploaders.

Not just limited to Linux, because I got the same thing with Opera on XP. Attachments only work with IE or something similar. No one's reported this?

Edited by Miloch, 04 February 2012 - 04:31 PM.

Infinity Engine Contributions
Aurora * BG1 NPC * BG1 Fixpack * Haiass * Infinity Animations * Level 1 NPCs * P5Tweaks
PnP Free Action * Thrown Hammers * Unique Containers * BG:EE * BGII:EE * IWD:EE
================================================================
Player & Modder Resources
BAM Batcher * Creature Lister * Creature Checker * Creature Fixer * Tutu/BGT Area Map & List * Tutu Mod List
================================================================
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it." -Terry Pratchett


#23 theacefes

theacefes

    XTREME METAL ROCKER PUNK CHICK WITH ULTRA SURFBOARD

  • Gibberling Poobah
  • 2774 posts
  • Gender:Female

Posted 08 February 2012 - 05:53 PM

Fun fact - I'm not ignoring your reports but here is the reality:

Unfortunately most of these bugs are software bugs, and not something we can fix with magic and/or fire. I imagine they'll get fixed as IPB makes new releases, but in the meantime, all I can recommend is trying a different browser such as Chrome or Firefox, and using the latest versions of those browsers (it's 2012, no reason to be pulling out the old dusty IE7 or whatnot). I've enabled as many file types as I could think of for modding-related attachments so at this point, it really is a waiting game, or for those of you who want extra credit (or just a place to bitch and moan and have someone actually do something about it), feel free to go to the IP site yourselves and see what the holdup is.

As for issues such as log in information not being remembered, there is a solution to that problem and it has been mentioned already. Also, I have enabled members to edit their own posts - that never changed. If that's not working please let me know.

-Ace
 
----
 
 

DO ~SetGlobal("omgBbqRomanceActive","GLOBAL", 2)~

#24 lynx

lynx
  • Modders
  • 3118 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana, Slovenija

Posted 09 February 2012 - 05:01 AM

I think they meant the inability to edit when the IP changes. If you're here on a laptop, you're bound to be connected to different networks.

GemRB - IE anywhere.
Mages needed! Looking for Planescape: Torment testers
Play android version IS NOT SUPPORTED ANYMORE: reported bugs will be ignored! Still looking for builders ...


#25 theacefes

theacefes

    XTREME METAL ROCKER PUNK CHICK WITH ULTRA SURFBOARD

  • Gibberling Poobah
  • 2774 posts
  • Gender:Female

Posted 09 February 2012 - 10:16 AM

I think they meant the inability to edit when the IP changes. If you're here on a laptop, you're bound to be connected to different networks.


Regarding that - I'll see what's up. Shouldn't be an issue since it should be based on username and not IP.

As for the other stuff, previous answer applies.

-Ace
 
----
 
 

DO ~SetGlobal("omgBbqRomanceActive","GLOBAL", 2)~

#26 Dakk

Dakk
  • Modders
  • 941 posts
  • Gender:Male

Posted 09 February 2012 - 12:41 PM

I've enabled as many file types as I could think of for modding-related attachments so at this point[...]

I'd just like to chime in that - for me - the problem is that the "Attach Files" button isn't even there. Or well, it's there for one (1) thread on the entire G3-forum: Feedback for v7 (in IWD-in-BG2). There I can attach files without a problem, but there's not even a button to do it for any other thread in the forum...

EDIT: I really appreciate the work you and others are doing for us forumites theacefes! :thumbsup:

Edited by Dakk, 09 February 2012 - 12:55 PM.


#27 theacefes

theacefes

    XTREME METAL ROCKER PUNK CHICK WITH ULTRA SURFBOARD

  • Gibberling Poobah
  • 2774 posts
  • Gender:Female

Posted 09 February 2012 - 04:01 PM

Apparently "Members" were revoked of their upload permissions during the upgrade.

I have enabled this for now in certain forums. We'll see how it goes.

-Ace
 
----
 
 

DO ~SetGlobal("omgBbqRomanceActive","GLOBAL", 2)~

#28 Azazello

Azazello

    The Anti-Spammer

  • Modders
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:New York City (via Nairobi, Kenya {via Orlando [via ... 0_o] })

Posted 09 February 2012 - 04:25 PM

theacefes, I hope you're checking/reading your PMs...

#29 Salk

Salk
  • Modders
  • 2956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sweden

Posted 11 February 2012 - 07:40 AM

I use Chrome but I am also experiencing odd behaviours.

If I enable the Bold, Underline or Italics and I start writing and then I push backspace, instead of going one step back from where I am, it does from where I started using Bold, Underline or Italics. Pretty annoying.

The "can't edit my post after some minutes" bug is something that happens to me as well. The problem with having to log in every time is something I reported already in the past. After installing again Chrome, I no longer had troubles here but I did have the same problem on other website (so I think it's Chrome's fault).

#30 Graoumf

Graoumf
  • Members
  • 256 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

Posted 12 February 2012 - 12:34 AM

As for issues such as log in information not being remembered, there is a solution to that problem and it has been mentioned already. Also, I have enabled members to edit their own posts - that never changed. If that's not working please let me know.

If you speak about this post, it didn't work with my account. If there is another solution, please let me know. I don't have any problem on SHS.

About, I still can't edit my posts. For example, this one (LVL1 NPCs), this one (SCS) or this one (Spell Revisions).



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users